Menu 27.11-1.12.2023r
Poniedziałek
-Żurek z wędzoną kiełbasą
-Strogonow wołowy
-Ser żółty smażony w panierce z sosem bazyliowym
-Kalafior gotowany
Wtorek
–Pieczarkowa z makaronem
-Filet z kurczaka z sosem cytrynowym i kolorowym pieprzem
-Placki marchewkowe z sosem jogurtowym
-Mix warzyw
Środa
-Rosół z makaronem
-Frykadelki z boczkiem wędzonym
-Placki z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną
-Marchewka z groszkiem
Czwartek
-Zupa z dyni z kaszą quinocha
-Roladki ze schabu z suszonymi pomidorami szpinakiem i szynką prowansalską
-Kluseczki szpinakowe w sosie z boczniaków i pieczarek
-Brukselka gotowana polana zasmażana bułką tartą
Piątek
-Solferino ze świeżymi pomidorami
-Ryba smażona ( dorsz)
-Mix pierogów wege
-Fasolka żółta cała